Keresés EN

Oltai Kata művészettörténész, kurátor, feminista influenszer Konfekció nevű butikja nemcsak azért ikonikus hely, mert a környék megújulásának egyik mozgatórugója volt, hanem mert az itt található darabok is igazán egyediek és különlegesek. A glam, trash és az egyedi készítésű darabok, pongyolák, otthonkák, a már megszűnt magyar ruhagyárak termékeinek kavalkádjában mindenki talál olyat, ami közel áll a stílusához, identitásához. A bolt által bátran szabadjára engedhetjük a képzeletünket és újragondolhatjuk, mi az, amiben jól érezzük magunkat. A Konfekció saját szavaival: „vintage, állatmintás, dagadt, anorexiás, cigányrózsás, motoros, eredeti, bubugao, statementes és céltalan ruhák + kiegészítők a Rákóczi téri csarnok mögött”. Mi bírjuk ezt, és amúgy is már a kezdetektől abban rejlik a hely nagyszerűsége, hogy nem veszi magát komolyan, de valahol mégis átgondolt és felelősségteljes.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A