Keresés EN

Több, mint 50 nagyváros után 2021-ben végre Budapesten is megnyílt az Illúziók Múzeuma.  A sok-sok trükkel és optikai csalódással váró létesítmény ötlete két horvát építészé, a magyar kiállítóhelyet a Deák tér közelében találjuk. A koncepció a szem és az agy becsapásán alapszik, a meglepetés ereje pedig óriási. Állhatunk fejjel lefele, tűnhetünk törpének, foroghatunk mindenfelé, miközben meg sem mozdulunk, az élmény egyszerűen megunhatatlan. Barátokkal, gyerekekkel, párosan vagy épp csapatépítőként egyaránt élvezetes.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A