Keresés EN

Szabadidő

Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda

Az első magyar olimpiai bajnokról elnevezett (és általa is tervezett) sportuszoda Magyarország első fedett uszodája. Itt edzenek a hazai vizes élsport képviselői - úszók, vízilabdázók, szinkron- és búvárúszók, műugrók, öttusázók és triatlonosok.

A Margitszigeten álló sportlétesítményt autóval csak külön engedéllyel lehet megközelíteni, de a sportolók mellett átlagemberek is látogathatják. A 2006-os Európa-bajnokságot megelőző felújításoknak köszönhetően az uszoda jelenleg 8 medencével és egy műugró emelvénnyel várja a profi és amatőr sportolókat. A felújított szabadtéri rész a Széchy Tamás Uszoda nevet viseli, de ez ne tévesszen meg senkit, ugyanúgy a Hajós Uszoda részét képezi.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A