Keresés EN

Szabadidő

Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda

Az első magyar olimpiai bajnokról elnevezett (és általa is tervezett) sportuszoda Magyarország első fedett uszodája. Itt edzenek a hazai vizes élsport képviselői - úszók, vízilabdázók, szinkron- és búvárúszók, műugrók, öttusázók és triatlonosok.

A Margitszigeten álló sportlétesítményt autóval csak külön engedéllyel lehet megközelíteni, de a sportolók mellett átlagemberek is látogathatják. A 2006-os Európa-bajnokságot megelőző felújításoknak köszönhetően az uszoda jelenleg 8 medencével és egy műugró emelvénnyel várja a profi és amatőr sportolókat. A felújított szabadtéri rész a Széchy Tamás Uszoda nevet viseli, de ez ne tévesszen meg senkit, ugyanúgy a Hajós Uszoda részét képezi.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A