Keresés EN

A belvárosi Haris közön átrohanva nemcsak a lábunk lassul le a Giandó fagylaltozóhoz érve, hanem a nyelvünk is, csak hogy minél tovább ízleljük azt a kiemelkedő minőségű gombócos és kencés hűsítő örömforrást, amit itt kínálnak. A rengetegféle íz láttán felocsúdva azt is láthatjuk, miként folyik a fagyikészítés a háttérben. Ha egy echte olasz életélményre vágyunk, akkor a fior di latte fagylalt, tetején presszókávéval a befutó. A kenések három méretben kaphatók itt, de ne legyünk mohók, mert a hazai gombócoknál jóval nagyobb „kenést” kapunk, az ízorgia pedig sokáig velünk marad 1-2 íz választásakor is. A Giandó esetében egyáltalán nem túlzóak a szuperlatívuszok, hamisítatlan olasz élményt kapunk Budapesten!

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A