Keresés EN

Az Astoriánál lévő fekete nem árul zsákbamacskát, már a nevéből kiolvasható a lényeg: a kávé. Ezt viszont tökélyre fejlesztették: nagy műgonddal készítik, világos pörkölésű szemekből, újhullámosan. A Kiskörútra nyíló kávézó éppen akkora, hogy páran beférjünk, de valójában szinte már a pult mögé érkezünk. A kávéélményből ez egy cseppet sem von le, sőt az optimális helykihasználásnak köszönhetően pont rálátni a kávégépre, úgyhogy a legjobb helyről nézhetjük végig a főzési folyamatot. A méretekből adódóan ide elsősorban elviteles változatokért szokás beugrani, de a specialty főzeteket az árnyas belső udvaron vagy az ide nyíló, már kávézósabb jellegű helyiségben ráérősen is elkortyolgathatjuk. Mint minden valamirevaló kávézónak, a feketének is vannak harapnivalói, legyen az egy szelet házi süti, egy komplett reggeli vagy az egyik faládából kiválasztott pékáru.

Tipp: A kávézó 2017 nyarától pékségként is működik és egy nagyobb, budaörsi egységgel (major) is bővült.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A