Keresés EN

Gasztró

EARLY Specialty Coffee Bar

A specialty kávézó olyan, mint egy jó pizzéria, sosem elég belőle Budapesten. Ezért mindig jó, ha bárhol is járunk a városban, felkaphatunk egy minőségi kávét. A XIII. kerületben a Kresz Géza utcában találjuk az EARLY Specialty Coffee Bart, ami ennek a funkciónak tökéletesen megfelel. A hely ugyanis apró, de a kávé isteni, és még a legálmosabb reggeleken is biztosan felkelt. Az EARLY-t egy kávérajongó házaspár vezeti, az egész ötlet lelke is hozzájuk vezethető vissza. Ez a szenvedély pedig a kávékínálatban is megmutatkozik, hiszen folyamatosan cserélik a kávékínálatot, sosem fogjuk ugyanazt az eszpresszót vagy cappuccinót inni, ellenben egyre több régió ízvilágát ismerhetjük meg. Ezenkívül van itt minden, a helyben sütött pékáruktól és a cascarától (kávécseresznyéből készült tea) kezdve a teákon és a dzsúszokon át az olyan extrákig, mint az orange espresso vagy a mango matcha. Sőt, olyan nem mindennapi szendvicset is kóstolhatunk, mint a kecskesajtos-hagymalekváros szendvics, amely egyből kizökkent minket a szürke hétköznapokból.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A