Keresés EN

A Veres Pálné utca eddig sem volt ismeretlen a kávérajongók körében, hiszen 2014-ben itt nyílt meg a környék első újhullámos helye, a Mantra Speciality Coffee Bar. 2018 nyarán szélesedett a kínálat: a Pozsonyi útról ismert Double Shot második, tágasabb egysége költözött az utcába, hogy egy új ötlettel pezsdítse fel az újhullámos trendet. A megszokott kétshotos italok kínálatát a partizán egészíti ki, amelyben a felhasznált kávémennyiség a duplát is megugorja, egy sűrű, szirupos, masszív italt eredményezve. Különleges kávés koktélok, borok és kézműves sörök is szerepelnek az itallapon, továbbá az Újlipótvárosi helyen megszokott sütik mellett kiadós reggeliket is kínálnak.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A