Keresés EN

A „pesti Broadway”-nek számító Nagymező utcáról a Mozsár utcába kanyarodva, jobb kéz felől találjuk meg a Deák Erika Galériát. Névadója hosszú időn át gyűjtött külföldi tapasztalatot: az Egyesült Államokban tanult művészettörténetet, és ott ismerkedett meg a galériák működésével, csak ezután kapcsolódott be idehaza is a kortárs művészetbe. A Deák Erika Galéria 1998-as alapítása óta képviseli a hazai progresszív képzőművészetet; a festészet és szobrászat mellett a fotó- és videóművészet is megtalálható programjában. Olyan művészeket képviselt itthon, mint Bullás József, Szűcs Attila, Baranyai Levente, Kovách Gergő vagy a nemrég elhunyt Fajó János.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A