Keresés EN

A Colorbar 600 négyzetméteres bemutatóterét Szakál Zsolt álmodta meg, akit évtizedekkel ezelőtt, a tapolcai piacon vásárolt Lübke szék kapcsán kapott el a vintage tárgyak iránti szenvedély. Gyűjteményében főleg skandináv, angol, osztrák és hazai bútorokat, lakáskiegészítőket találunk. Évente kétszer börzét tartanak a boltban, de tematikus kiállításoknak is gyakran helyet adnak, sőt a Képzőművészeti Egyetem féléves kipakolása is helyet kapott már a programok között. A régi kolbászüzemtől kezdve sok más funkciót betöltő helyszín tehát számos lehetőségetrejt magában, és persze még több antik kincset a lelkes gyűjtők számára.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A