Keresés EN

Gasztró

Cioccolatte – BudaPart

A Cioccolatte a BudaParton nyitotta meg új üzletét, ami nagyobb és látványosabb a Pozsonyi útinál, de a minőség szerencsére mit sem változott – szinte roskadozik a pult a kiváló olasz fagyik alatt. A tulajdonosok, Szilvia és Giuliano ugyanis Olaszország egyik legjobb fagyinagymesterénél, Maurizio Poloninál tanulták ki a szakmát. Így hát mindegy, hogy a sűrű, krémes csokoládét, a sós pisztáciát vagy épp a bazsalikomos-citromos sörbetet választjuk, biztosan nem fogunk mellé. A 30 és 50 grammos gombócokat tölcsérben vagy papírdobozkában kérhetjük, és csokiöntettel is megbolondíthatjuk őket. A fagylaltok mellett olasz süteményeket, tiramisut és cannolit is találunk, a hozzájuk passzoló sötét pörkölésű kávé pedig egy kis trieszti családi üzemből érkezik. A finomságokat ráadásul egy látványműhelyben készítik, szóval egészen közelről beleshetünk a cukrászmesterség kulisszái mögé.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A