Keresés EN

A CIAO Pizza Csömörön egy otthonos, valódi családi ebédes/vacsorás hely, finom pizzákkal és olasz klasszikusokkal. Egyenesen Szicíliából érkezett fatüzeléses kemencéjük, így már az étteremhez közelítve is érződik a mesés illat, ráadásul ide betérve a pizzák előkészítését is megfigyelhetjük. A CIAO pizzái alapvetően nápolyi stílusúak, de a felhősebb harapásélmény mellett a tészta egyes részei ropogósak is. A klasszikus marinaraMargheritapármai sonkás vagy tonhalas alapverziók mellett érdemes megkóstolni a bufalát vagy a crudót, de akár saját pizzafeltéteinket is kiválaszthatjuk. Emellett minden hétre jut egy-egy extra ajánlat pizzából, tésztából és levesből is. Az étterem egy körforgalom közvetlen közelében, a Középhegy felé tartó út mellett található, jó parkolási lehetőségekkel, de akár biciklivel is érkezhetünk, melegebb időben pedig a teraszon időzhetünk. Legtöbbször a házigazdák is jelen vannak az étteremben, családias, barátságos a hangulat és mindig olasz rádió szól, úgyhogy nem csoda, ha nem csak Csömörről és környékéről, hanem távolabbról is visszatérnek ide a vendégek.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A