Keresés EN

A budapesti állatkertnél jóval vadregényesebb helyen, a város határában, egy erdőben található a Budakeszi Vadaspark, ahol természetes környezetükben látogathatjuk meg a Kárpát-medencében honos erdei állatokat. Az 1979 óta működő, közel 30 hektáros vadasparkban csodálatos természetközeli élménnyel gazdagodhatunk, megfigyelhetjük a hazai erdők szinte teljes ökoszisztémáját. A park területén erdei pihenők, játszótér, vadles és kilátó teszik színesebbé az itt eltöltött időt. Újdonság, hogy már éjszakai vezetett sétákra is jelentkezhetünk; a magasságot és az izgalmakat kedvelők számára pedig egy 5 pályás kalandparkot is építettek a park területén. Ha Pest környéki kiruccanást terveztek, akkor feltétlenül vegyétek célba!

Tipp:


  • Tömegközlekedéssel legegyszerűbben a Széll Kálmán térről érhetjük el, alig 20 perc alatt.

  • Ha kihagynátok a sorban állást, egy telefonos applikációval is megvehetitek a belépőtöket. Ki sem kell nyomtatnotok a jegyeket, elég ha felmutatjátok a QR-kódot a pénztárnál.

  • A büfében időnként mennyei rétest lehet elcsípni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A