Keresés EN

Ágnes és Máté egy sajátos életérzést szeretnének átadni Vitkovics Mihály utcai üzletükben, amelynek hívószavai: zöld, élhetőség, egyszerűség, közvetlenség, természetes élettempó. A Bru. Design and Coffee-ban megtaláljuk Szimon Ágnes összetéveszthetetlen Zoe Phobic márkájú táskái mellett az Avokado Store termékeit, a Planeta the Brand vegánbőr pénztárcáit vagy a Crossbody uniszex táskáit is, valamint elsősorban angol nyelvű olvasmányokat és különleges pörkölésű kávékat, amelyeket helyben akár meg is kóstolhatunk vagy magunkkal vihetünk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A