Keresés EN

Gasztró

Bringiton coffee & bikes

A Bringiton tipikusan az a hely, ahol szívesen állsz meg bringázás közben egy 20-30 perces pihenőre, hogy kicsit kifújd magad, igyál egy kávét, megtöltsd a kulacsodat, és akár egyél is valami könnyűt. A tulajdonos házaspár, Zsuzsa és Dániel bringával járnak és nagyon szeretik a kávét, a specialty kávék felfutása pedig kifejezetten örömükre szolgált. Dániel 13 éve foglalkozik kerékpárokkal, elsősorban e-bike-okkal, egy partnercéget is vezet, aminek egy showroomja is van a Bringitonban szebbnél szebb e-bike-okkal. Ide bármikor beugorhatunk feltölteni a kulacsot tisztított vízzel; külön szervizsarok is van komoly szerszámarzenállal, illetve akár nagyobb szervizelést is vállalnak. A Bringitonban kapható kávé első osztályú, melynek Zsuzsa a szakértője. A kaposvári Roastopus nevű pörkölőüzem kávéit kínálják. A többi itt kapható ital tekintetében is a hazai kistermelőket részesítik előnyben, a fenntarthatóságra törekszenek, így a kávézó 100%-ban műanyagmentes. Az édes finomságok nagy részét Zsuzsa receptjei alapján készítik, helyben sütik a croissant-t, de van még macaron, cup cake, vajas keksz, pite, gofri és kalács is, de szendvicsek közül is választhatunk, sőt még a vegánok is találnak kedvükre valót. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A