Keresés EN

Gasztró

Blue Agori – Hercegprímás utca

Az autentikus görög gíroszozó, vagyis a Blue Agori második egységét a belváros szívében, a Hercegprímás utcában találjuk. Itt a klasszikus görög gíroszon, souvlakin és salátán kívül olyan különleges ételekre is bukkanhatunk az étlapon, mint a bifteki nevű, sertésből, marhából és friss fűszernövényekből készült húspogácsa vagy a cukkinigolyó. A pitában tálalt gyrosból kérhetünk XL-es méretet is, amit akár párosan is elfogyaszthatunk. Desszertnek pedig ajánljuk a loukoumades-t, vagyis a görög fánkocskákat, melyeket bár nem a Görögországban szokásos édes sziruppal, hanem nutellás szósszal tálalnak, de ezt mi simán elnézzük nekik. A terasz és a beltér egyaránt tágas, az alagsorban pedig egy olyan részt alakítottak ki, ahol nagyobb baráti társaságok is elférnek. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A