Keresés EN

Gasztró

BITE bakery café – Nyugati

A BITE első reggelizőhelye a Nyugati pályaudvarnál, a Teréz körúton nyílt meg, három dologra építve: friss perecek, mascarponéval nyakon öntött tekercsek és finom kávék. Azóta a kínálat kiegészült szendvicsekkel, sós pitékkel és házi müzliszeletekkel, de érdemes kipróbálni a baconos, sajtos-kolbászos perecet és a maxi tekercset is. A folyékony élvezetek csúcsa egyértelműen a csapolt joghurt gyümölcskörítéssel, ami a hely specialitása. Mindezt igényes és szép környezetben fogyaszthatjuk el a Nyugati tér hömpölygő forgalmát figyelve, vagy a nyugodtabb emeleti részen.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A