Keresés EN

Programok itt

Shopping

Art and Antique Budapest 2024

Hatodik alkalommal nyitja meg kapuit Magyarország legnagyobb klasszikus és kortárs képzőművészeti vására, az Art and Antique Budapest.

A pesti Duna-parton elterülő monumentális Bálnát a holland Kas Oosterhuis tervezte, méghozzá a 19. századi Közraktárakból megmaradt, téglaszerkezetű épületek felhasználásával. A 2013-ban megnyitott csarnok az üzletek terén sajnos nem éli éppen fénykorát, de a földszinten most is remek vendéglátóhelyek közül választhatunk. Egy pazar reggelihez a Bálna Bisztrót, romantikus vacsorához az Esetleg Bisztrót, az EscoBart vagy a bohém hangulatú Rombuszt ajánljuk, iszogatáshoz és nyáresti ejtőzéshez pedig a Bálna Terasz a legjobb választás.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A