Keresés EN

A Library Hotel Collection legújabb tagjaként mutatkozik be az Aria Hotel Budapest. A luxus, a zene iránti szeretet és fővárosunk kivételes építészete inspirálta az Aria megálmodóit. Az eklektikus stílusban épült Hercegprímás utcai épület homlokzata remekül illeszkedik az utcaképbe, s az épület belső kialakítása is egy belső udvaros bérházat idéz. Négy szárnya négy zenei irányzatot követ: klasszikus, opera, jazz és kortárs. A hotelhez tartozik egy étterem, egy borbár, egy spa-emelet, illetve a High Note SkyBar névre keresztelt rooftop bar is, ahol szinte közvetlenül a Bazilika kupolája mellett üldögélve fogyaszthatjuk el italunkat.

Tipp: A hotelt 2017-ben a TripAdvisor utazói a világ legjobb szállodájának választották (Travelers’ Choice Awards), 2018-ban pedig a fent emlegetett tetőterasz kapott díszes elismerést (bekerült a világ legjobb tetőbárjai közé, a Condé Nast Traveler válogatásában).

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A