Keresés EN

Tejcsoki, étcsoki, fehércsoki, cukormentes csoki, magvas, gyümölcsös, fűszeres – a Papnövelde utcából a Kecskeméti utcába, ráadásul egy tágasabb helyre költözött az Ahoy!, melynek finomságai még Gombóc Artúrt is lenyűgözné. A hely magát limonádé- és csokibárnak nevezi, ami abban nyilvánul meg, hogy ezekből az italokból zavarba ejtően nagy választék áll rendelkezésre. A forró csokira több lépésben választhatunk belevalót és feltétet (akár cukormentesen is), de még ezt is lehet fokozni egy jól megpakolt gofrival vagy egy frissen grillezett szendviccsel. Az enteriőr a névből fakadóan hajós tematikát követ, aminek izgalmas része a galéria szinteltolásos kialakítása.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A