Keresés EN

A 360 Bar a budapesti tetőteraszos felhozatal egyik kulthelye, ahová akkor is fel kell mennünk, ha tősgyökeres budapestiek vagyunk, és akkor is, ha épp csak turistaként járjuk a várost. Mégpedig azért, mert az Andrássy út legmagasabb épületéről nézve új arcát mutatja a város, 360 fokban. A Parlamentet, a Bazilikát vagy épp a Citadellát is megcsodálhatjuk, miközben házi koktélokat vagy ízesített limonádékat szürcsölünk, vagy épp a látványkonyhából előkerülő finomságokat kóstoljuk végig. Érdemes úgy időzíteni a látogatást, hogy elcsípjük a naplementét, mert ezen a ponton ér csúcsára a látványfaktor. Utána felkapcsolják az égősorokat, szól az élőzene vagy a DJ set.

Télen sem kell lemondanunk a tetőteraszos estkről: novembertől 8 igluval szerelkezik fel a bár, melyek 3 különböző tematikát követnek, egyenként 8 férőhelyesek, fűtésüket pedig egy kandallószerű berendezés biztosítja.

Tipp: A rooftop bárba lifttel juthattok fel a Párizsi Nagyáruház melletti bejáraton keresztül. Telefonos asztalfoglalás ajánlott!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A