Nincs is jobb dolog, mint közösen szurkolni a Magyar Olimpiai Csapatnak, és együtt követni az izgalmas mérkőzéseket. Mindezt augusztus 11-ig megtehetjük a Kopaszi-gáton, ahol a Kopaszikertben mindennap 13 és 23 óra között betérhetünk a Magyar Olimpiai Csapat szurkolói klubjába. Ha nehézséget okoz, hogy kijussunk a klubba, akkor augusztus 5-től igénybe vehetjük az MBH ingyenes Szurkolói Buszát, amely a Deák Ferenc tér és a Kopaszi-gát között közlekedik hétköznap és hétvégén egyaránt. Ráadásul most nemcsak az olimpikonoknak, hanem egymásnak is szurkolhatunk, hiszen biztatásra mindenkinek szüksége van!

A Kopaszikertben együtt nézhetjük a közvetítéseket, sőt korábbi olimpiai bajnokok szakértő hozzászólásai színesítik a programot: a szurkolói délutánok és esték házigazdája Fazekas Erzsébet és Léderer Ákos. Ami pedig leginkább emeli az izgalmas programok, a közös drukkolás és az érdekes kerekasztal-beszélgetések fényét, hogy az olimpiáról hazatérő sportolók egy része egyenesen a Kopaszikertben lévő szurkolói klubba jön, hogy első kézből számoljanak be az élményeikről. A helyszínre pedig mostantól könnyedén kijuthatunk az MBH ingyenes Szurkolói Buszának köszönhetően!

Ingyenes Szurkolói Busz indul a Kopaszi-gátra

A Kopaszi-gát nem mindenki számára könnyen megközelíthető, éppen ezért az MBH Bank – a Magyar Olimpiai Csapat stratégiai partnere – ingyenesen igénybe vehető szurkolói buszjáratot indít augusztus 5-től egészen az olimpia utolsó napjáig, augusztus 11-ig. A busz az Erzsébet térről, a 15-ös busz megállójából indul, és ide is tér vissza. Hétköznap délután 5 és este 11 óra, valamint hétvégén reggel 8 óra és éjfél között közlekedik.

Hajrá, nagyot álmodók!

Mivel nem csupán a sportolóknak van szükségük szurkolásra, hanem mindannyiunknak, ezért fontos, hogy buzdítsuk egymást is, mert így mindenki kihozhatja magából a legtöbbet. Ezért az MBH Szurkolói Buszra bárki ingyenesen felszállhat, aki a kamerába bemondja, hogy éppen kinek szurkol. Például egy barátjának, hogy megkapja a hőn áhított állást, az apukájának, hogy sikerüljön megépítenie a kutyaházat, vagy a testvérének, hogy elérje vágyott céljait.

„A nagyszerű eredmények a pályák után a hétköznapokban fognak megszületni, amikor az álmainkat mi, hétköznapi emberek váltjuk valóra. Nap mint nap, nem csak négyévente. De bármilyen kitartóak, elszántak, küzdőképesek vagyunk is, buzdítás nélkül ez nem sikerülhet. Sportolóink már megtették a magukét, küzdelmeik előtt-után szorítottak értünk. Amikor a nagy versenyek lezajlanak, rajtunk lesz a sor. Folytassuk a szurkolást egymásnak, és örüljünk együtt, amikor az álmainkból valóság lesz! Amikor megtaláljuk a saját utunkat” – olvashatjuk az MBH Szurkoljunk egymásnak! kampányában.

További infókat itt találtok. A tartalom az MBH Bank Szurkoljunk egymásnak! kampányának részeként jött létre.

Címkék