Féláron mehetnek be három kerület lakosai a Műcsarnok kiállítására. A kiállítóhely egyéb kedvezményekkel és nyereményjátékkal is kedveskedik a látogatóknak.

A Műcsarnok 50% kedvezményt biztosít a HelyiÉrték | III. Építészeti Nemzeti Szalon kiállításra a teljes árú / diák – nyugdíjas – pedagógus / kombinált teljes árú / kombinált diák – nyugdíjas – pedagógus jegyek árából július 1. és július 31. között a VI., VII. és XIV. kerületi lakosok részére.

A kedvezményes belépő érvényes a CSETE | Csete György, Csete Ildikó, Pécs Csoport és a KÓS 140 | Kós Károly műhelye kiállításokra is. A kedvezmény igénybevételéhez lakcímkártya felmutatása szükséges.

Július 9. és július 30. között keddenként is megéri a Műcsarnok felé venni az irányt, ugyanis egy jeggyel két látogató járhatja végig a fent említett kiállításokat.

A Műcsarnok és a Pesti Vigadó közös kedvezményt is hirdet júliusban: július 21-ig a műcsarnokos belépőjegyük felmutatásával a látogatók a Vigadóba 20% kedvezménnyel léphetnek be kiállításokra és az épülettörténeti sétákra is.

Június 28. és szeptember 10. között pedig közönségszavazást rendez a Műcsarnok a HelyiÉrték | III. Építészeti Nemzeti Szalon kiállításon, a szavazók és a hírlevélre feliratkozók között éves Műcsarnok-belépőt sorsolnak ki.

(Borítókép: Medgyesi Milán - We Love Budapest) 

Címkék