Az Etele Plazában legókockákból épült kiállítás és tematikus játszóház nyílt, ahol próbára tehetjük a saját kreativitásunkat is.

KocKaland kiállításon 21 különleges installáció és egy több mint 140 négyzetméteres, teljesen beépített terepasztal várja a látogatókat, a játszóházban pedig 500 ezer legókocka a gyerekeket és a legózás iránt még mindig szenvedéllyel viseltető felnőtteket.

„Nálunk találkozhatsz kedvenc szuperhőseiddel vagy mesehőseiddel, és megcsodálhatod az ország egyik legmagasabb építményét, a több mint 3 méter magas LEGO tornyot is. A kiállítás gyermekek és felnőttek számára egyaránt lebilincselő élményt nyújt, teletűzdelve interaktív eszközökkel. Megtekinthettek két óriási LEGO várost, a legmenőbb szuperautókat, a komplett Star Wars csillagflottát, és majdnem mindent, amit kockából meg lehet építeni”

– írják a honlapjukon.

A játszóházban több mint 500 ezer eredeti legókockával, óriás kockákkal és több, az elmélyülést segítő pályaelemmel találkozhatnak a gyerekek. További részletek a kiállítás oldalán.

(Borítókép: Lampert Benedek - KocKaland)

Címkék