Idén sem marad el A Csokifagyi Napja, és most újra fél áron ehetjük a csokifagyit az ország számos pontján.

Harmadik alkalommal rendezik meg A Csokifagyi Napját, idén is június 7-én, igazodva a nemzetközi naphoz, hiszen évek óta ezen a napon ünneplik a csokoládéízű fagylaltot a világ más helyein is. A szervezők remélik, hogy ezen a napon mindenki eszik 1 gombóc csokoládéfagyit, ami máig a legkedveltebb 5 íz egyike.

Fontos, hogy csak a helyben fogyasztott csokoládéfagyira érvényes idén is a kedvezmény. A csatlakozó fagyizókban egy gombóc csokifagyit biztosan fél áron adnak, de egyes helyszíneken akár többet is ehetünk.

A fagyizók teljes listája itt lesz majd elérhető június 7-én. Mivel A Csokifagyi Napjához bármelyik fagyizó és cukrászda ingyenesen csatlakozhat A Csokifagyi Napja Facebook-oldalán vagy honlapján, így érdemes az eseményt követni, hiszen a korábbi években is még az esemény napján, az utolsó percekben is csatlakoztak cukrászdák.

„Izgalmas és számunkra is örömteli az a trend, ami azt mutatja, hogy egyre több helyen tartják fontosnak a jó minőségű alapanyagok használatát és a vevők egyedi igényeit. Ezért is van már vegán és cukormentes fagyi is több csatlakozónál. Nagy öröm számunkra, hogy egyre többen csatlakoznak az eseményhez évről évre”

– mondta el Kovács Ádám szervező.

A kezdeményezésre nemcsak cukrászdák jelentkeztek, hanem egy nagy áruházlánc is csatlakozott – egyedüli multiként – több mint 10 üzlettel. A cukrászataikban a mai trendeknek megfelelő technológiával, szakképzett cukrászok által készített, minőségi alapanyagok felhasználásával készülő fagyi várja a fagylaltok szerelmeseit.

(Borítókép: Mudra László - We Love Budapest)

Címkék