Ha a nyarat egy igazán sportos programmal szeretnénk indítani, érdekel minket a divat, és vásárlás közben szeretnénk jól szórakozni, akkor mindenképp látogassunk el az Allee-ba, ami a divat és sport központjává alakul át a nyár elején. A látványos futópályán sportos divatbemutatók várnak ránk, tesztelhetjük a reflexeinket, felpattanhatunk a kiállított kerékpárra, a fotópontoknál lőhetünk pár szelfit, az extrémebb sportok rajongóit pedig gördeszkás kiállítás várja. Ha pedig vásárlásunkat regisztráljuk az Allee weboldalán, akár a főnyeremény, egy egyhetes utazás Párizsba is a miénk lehet.

Érdemes május 17. és június 30. között ellátogatni az Allee Bevásárlóközpontba, ami erre az időszakra a divat és a sport központjává válik! Június első két hétvégéjén, június 1-jén és 8-án belekóstolhatunk a divatbemutatók varázslatos világába: Lakatos Márk az átriumban egy látványos futópályán, sportos modellek közreműködésével mutatja be, melyek az idei nyár legtrendibb sportos ruhadarabjai.

Ha megtetszik bármelyik szett, akkor azt akár azonnal be is szerezhetjük az Allee üzleteiben, sőt érdemes letölteni az Allee applikációját is a június 6-a és június 9-e között beváltható kuponokért. A divatbemutatókat mindkét nap látványos sportbemutatók – akrobatikus ugrálókötél, breaktánc, yo-yo, street workout és mazsorettfellépés – színesíti.

Gördeszkás relikviák és exkluzív gyűjtői darabok

Az extrémebb sportok kedvelőit és a hamisítatlan sportrajongókat egy valódi különlegesség várja: egy kiállítás, amelynek témája a 2024-es olimpián új sportágként debütáló gördeszka.

„A deszkázás, legyen szó gördeszkáról vagy szörfről, nemcsak egy technikai sport, hanem maga a stílus, a művészet, az életérzés. Kiállításunk ennek a kultúrának a múltja és jelene előtt tiszteleg, egyedülálló betekintést nyújt ebbe a szubkulturális univerzumba – exkluzív, gyűjtői darabokon keresztül” – mesélik a szervezők.

Tekerjük le közösen a Budapest–Párizs távot!

Ám nem csak a gördeszka kerül fókuszba, az átriumban kihelyezett kerékpárra is felpattanhatunk, amelyet addig tekerhetünk, míg kedvünk tartja, a lényeg, hogy közösen teljesítsük a Budapest–Párizs távolságot, ami 1485 km. Az installáció másik oldalára pedig egy látványos ügyességi játék került, ahol a lelkes vásárlók egy adott listából kiválaszthatnak egy rekordidőt, és tesztelhetik reflexeiket, hogy sikerül-e ugyanabban az időben, századmásodpercre pontosan megállítaniuk a számlálót.

Irány a divat fővárosa: egyhetes párizsi utazást is nyerhetünk!

A látványos és interaktív kiállítási elemek mellett szuper meglepetések is várnak ránk, hiszen vásárlásunkkal most nyerhetünk! Ha május 17. és június 30. között legalább 10 000 Ft értékben vásárolunk az Allee bármelyik üzletében, és a blokkon található adatokkal regisztrálunk a bevásárlóközpont weboldalán, még akár a főnyeremény, egy egyhetes utazás Párizsba is a miénk lehet. De megnyerhetjük az egyenként 100 000 Ft értékű Allee Ajándékkártya egyikét is, amit hetente sorsolnak ki.

„Gördülj végig” az Allee képzeletbeli sportpályáján, és merülj el a divat és a sport izgalmas világában!

További infókat és a részletes programot az Allee Facebook-oldalán és weboldalán találjátok.

Címkék