A Budapest 150. születésnapjára készült Budapest Bejáró egy izgalmas városfelfedező játék. Ha szeretsz sétálni és rajongsz az érdekes történetekért, ezt az ingyenes programot éppen neked találták ki!

A séták elengedhetetlen része a feladványfüzet, amely nem csak végigvezet bennünket a helyszíneken, de még érdekes feladványokat is találunk benne. A füzetek elérhetőek a kijelölt BKK Ügyfélszolgálati Központjaiban vagy a Budapest Bejáró weboldalán.

Ünnepeld a Bejáróval az EU-csatlakozás 20. évfordulóját!

Magyarország húsz évvel ezelőtt csatlakozott az Európai Unióhoz. Ez az évforduló a központi témája annak a húsz új sétapontnak, amellyel idén májusban kiegészült a feladványfüzet.

Az új rejtvények csupa olyan helyszínre visznek el, amelyek az uniós tagságnak köszönhetően nyerték el mai formájukat.

Fedezd fel Budapest rejtett oldalát is!

A Budapest Bejáró abban is különleges, hogy nemcsak a megszokott, népszerű budapesti helyszínekhez ígér kalandokat, hanem a külső kerületek lakóinak is számos izgalmat tartogat. Remek szórakozás a tavaszi időszakban, akár gyerekekkel, akár kutyával, de egyedül is nyakunkba kaphatjuk a várost! A honlapon pontos tájékoztatást kapunk arról, hogy melyik séta mennyi ideig tart, mennyire hosszú, hány fontos helyszínt foglal magába. 

A Budapest Bejáróhoz semmi másra nincs szükséged, csak a feladványfüzetre  és egy kényelmes cipőre!

A tematikus séták a Budapest Brand nZrt. támogatásával, a Magyar Sétaszövetség szakmai ötletei alapján születtek. A séták kezdőpontja egy-egy fontos használati helyszín, közlekedési csomópont, amelyet a JCDecaux és a BKK biztosít a sétálóknak.

Címkék