Úgy fest, hogy A mindenség elmélete című filmért Oscar- és Golden Globe-díjjal is elismert angol színész a specialty kávé rajongója, ugyanis nem ez az első eset, hogy egy újhullámos kávézó lehetett vele összefutni.

A színész tavaly júliusban az Espresso Embassy vendége volt, amiről mi is írtunk, most pedig az Alkotmány utcai Madal Caféban járt, ahol ismét szívesen fotózkodott is.

A Madal munkatársai elmesélték nekünk, hogy a színész egyedül érkezett, egy lattét kért magának, egyet pedig elvitelre valakinek. Nagyon közvetlen volt, a kávézó egy másik vendégét, aki felismerte őt, egy „Nice to meet you!”-val üdvözölte.

Eddie Redmayne egyébként nem véletlenül bukkant fel újra nálunk, A Sakál napja című Frederick Forsyth-regényből készült sorozat forgatása miatt tartózkodik ismét Budapesten, melynek felvételeit a magyar főváros mellett Ausztriában, Horvátországban, illetve az Egyesült Királyságban készítik. A 42 éves színész mellett Lashana Lynch, Adam James, Scott Alexander Young és Hans Peterson is a szereplőgárdát erősíti. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs a sorozathoz.

(Borítókép: Victor Boyko - Getty Images)

Címkék