Keresés EN

Budapest

Elindult a We Love Budapest TikTok-csatornája

Újabb platformon követhettek minket: nemrég elindult TikTok-csatornánk is, ahol olyan tartalmainkat is láthatjátok, melyeket máshol nem.

Facebook és az Instagram után már a TikTokon is megtalálhatjátok a We Love Budapestet. A platformra egyedi, más felületeinken nem megtalálható videókat készítünk, melyek mindig egy cikkünkhöz vagy toplistánkhoz kapcsolódnak, így ha főként a TikTokot pörgetitek, akkor sem maradtok le tippjeinkről, gyűjtéseinkről és a legizgalmasabb új helyekről. Csatornánkat ide kattintva követhetitek be, alább pedig mutatunk egy kis ízelítőt a már megjelent videóinkból.

@welovebudapest.com

♬ Menyasszonykísérő - Mestereink
@welovebudapest.com Pesti lemezboltok, ahol beszerezheted a legújabb bakeliteket vagy kazettákat 🎧 Ma már könnyen hozzáférhető online szinte bármilyen zene, de az igazi rajongók még mindig fizikai formában szeretik birtokolni a szívüknek oly kedves lemezeket. Ehhez segítségül mutatjuk a kedvenc budapesti lemezboltjainkat, a teljes lista linkje a bióban! 🔗 #lemezbolt #zene #kazetta #vinyl #bakelit #recordstore #musicstore #musiclover #budapest #welovebudapest #magyartiktok ♬ Bad Kingdom - Moderat
@welovebudapest.com 101Tigris – Az ázsiai kantin, ahol jobb áron és különlegesebbet eszel, mint a wokos láncoknál 🍜 Cikkünket keresd a welovebudapest.com-on! 👈 #101tigris #étterem #ázsiaiétel #ázsiaikonyha #gasztro #budapest #welovebudapest ♬ eredeti hang - We Love Budapest

(Borítókép: Koncz Márton - We Love Budapest)

Cimkék

Hasonló tartalmak

Budapest

Visszatér az Uber Budapestre

A 2016-ban a taxisoknak köszönhetően kiebrudalt cég nemcsak visszatér a fővárosba, de a Főtaxival még össze is bútorozik. Legalábbis ez a szándékuk.

Szponzorált Budapest

Sosem volt még ilyen könnyű cipekedni! – Cargoszolgáltatással bővült a GreenGo-flotta

Ha költözködünk, vagy nagyobb cuccokat kell elvinnünk, akkor a hatalmas rakterű, elektromos GreenGo Cargóra mindig számíthatunk.

Neked ajánlott

A