Rekordszámú galéria és több ezer műtárgy várja a hatodik Art and Antique Budapest látogatóit a Bálnában. A kiállítók standján festményeket, szobrokat, ékszereket, különleges szőnyegeket, bútorokat, antik könyveket tekinthetnek és vásárolhatnak meg az érdeklődők.

Február 29. és március 3. között hatodik alkalommal rendezik meg a Bálnában az Art and Antique-ot. A vásáron idén rekordszámú, összesen 40 galéria képviselteti magát, festményekkel, szőnyegekkel, bútorokkal, szobrokkal, antik könyvekkel és más műtárgyakkal. A tárgyak között több száz milliós festmény és jóval megfizethetőbb műalkotás is lesz, a minőség azonban minden esetben elsődleges követelmény.  

A vásár 2024-ben közel 5000 négyzetméteren mutatja be a kortárs műkereskedelem legfontosabb szereplőit, és különleges találkozási lehetőséget biztosít  galériáknak, aukciósházaknak és a művészetek rajongóinak is. Idén is lesz jótékonysági árverés az Axioart felületén, a kedvezményezett ezúttal az Operaház Balettnövendékeiért Alapítvány. A kiállításban részt vevő galériákat itt találjuk, kedvenc retró és antik bútoros helyeinket pedig itt gyűjtöttük össze.

(Borítókép: Art and Antique)

Címkék