Keresés EN

Ez is érdekelheti

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Éjszakai élet

Pici Bar & Nighttaqueria

A Pici bár egy olyan „törzshely” a VIII. kerületben, ahova betérve azonnal otthon érezzük magunkat: parányi méretű, mégis hangulatos, és olyan érzés, mintha csak a haverunkhoz ugrottunk volna fel.

Éjszakai élet

Ingyenes koncertekkel és szülinapi tortával ünnepli 16. évfordulóját a Budapest Jazz Club

A Budapest Jazz Club 2007-es indulása után rövid időn belül ismert, itthon és nemzetközileg is jegyzett helyszínné, zenei és kulturális központtá avanzsált. A BJC jelenlegi sikerét jól mutatja, hogy idén januárban is közel hatvan eseményen vehetünk részt. A programok között a jazz koncertek mellett színházi produkciók és családi programok is helyet kapnak. A január 6-i születésnapon az ingyenes belépés mellett a Végvári Cukrászdák jóvoltából a klub születésnapi tortájának egy-egy szeletével várnak ránk a szervezők.

Január 6-án 20 órától a Szakcsi Jr. Renaissence formáció ingyenes koncertjével ünnepelhetjük a Budapest Jazz Club 16. születésnapját, az est háziasszonyaként Micheller Myrtillt köszönthetjük. A 2022 végén alakult formáció Szakcsi Lakatos Béla és Babos Gyula szerzeményei mellett elsősorban saját kompozícióit szólaltatja meg. A zenekar a jazz harmóniavilágát megtartva képes könnyen befogadható hangzást megszólaltatni úgy, hogy mindeközben eszköztárából nem hiányoznak a műfaj legfontosabb kellékei. A jazz különböző korszakaiból válogatva a tagok egy új, esszenciális zenei stílust hívnak életre, melyet ezen összeállításban első alkalommal mutatnak be a BJC-ben. Ifj. Szakcsi Lakatos Béla zongorázik, Claudia Castagno énekel, Varga Balázs gitározik, Torma Rudolf basszusgitáron játszik, Fazekas Tamást pedig a dobok mögött láthatjuk és hallhatjuk az este során.

21:30-tól Révész Richárd Latin Quartet feat. Yulaysi Miranda koncertjét élvezhetjük. A dallamos, latin jazz zenét játszó Révész Richárd Latin Quartet a hazai jazzélet ismert művészeinek formációja. Repertoárjukon az afro-cuban zene gyökereiből merítenek, emellett saját kompozíciók is felcsendülnek. Ezen az estén Yulaysi Miranda, kubai énekesnő is csatlakozik a formációhoz, csodás hangjával és temperamentumos színpadi jelenlétével tovább fokozva a hangulatot. Révész Richárd zongorázik, Fonay Tibor basszusgitáron játszik, Molnár Mátyás dobol, Tar Gergely az ütőhangszerekért felelős, az est vendég Yulaysi Miranda énekes.

A születésnapi programról itt találtok további infókat, vagy tájékozódjatok a Facebook-eseménynél.

Éjszakai élet

Budapest Jazz Club

A Budapest Jazz Club - nomen est omen - a fővárosi jazz-élet egyik központja. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Budapest

Visszatér az Uber Budapestre

A 2016-ban a taxisoknak köszönhetően kiebrudalt cég nemcsak visszatér a fővárosba, de a Főtaxival még össze is bútorozik. Legalábbis ez a szándékuk.

Neked ajánlott

A