Bréking / gasztró

Bréking / shopping

szerkesztés

Termelői és kézművespiac indul a józsefvárosi Grundon

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 03. 23. 12:42

Április 1-jén indul a Corvin negyedben található Grund termelői és kézművespiaca, ahová a zöldségek, gyümölcsök, sajtok, húsok és dísztárgyak mellett játszótérrel is várják a családokat.

A Grund nevű szórakozóhelynek otthont adó épület Budapesthez hasonlóan idén ünnepli 150. születésnapját, és mindkettőnek a folyamatos megújulás jellemezte a történetét. A megszépült kerthelyiség és a felfrissített étlap mellett április 1-től minden szombaton termelői és kézművespiacot is rendeznek majd.

A 9 és 14 óra között nyitva tartó piacon magyar termelőktől származó házi sajtok, fűszeres húsok, friss zöldségek és zamatos gyümölcsök várják majd a látogatókat, amíg pedig a nagyok válogatják az alapanyagokat az ebédhez, a kicsik a játszótéren vezethetik le a feszkót.

Az élelmiszerek mellett számos kézműves használati, illetve dísztárgy is megtalálható lesz a Grund Piacon, a vásárlás befejeztével pedig természetesen a bárba is be lehet majd ülni egy vagy több frissítőre.

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode