Keresés EN

Budapest

Az ünnepek alatt karácsonyi gyerekrajzok díszítik a terézvárosi BKK-megállókat

Az ünnepek idején a VI. kerületi buszmegállókat tizenöt terézvárosi gyerek rajza díszíti, melyek az önkormányzat Te karácsonyod című rajzpályázatára készültek.

Mint azt Soproni Tamás polgármester elmondta, olyan sok szép és színvonalas rajz készült a Te karácsonyod elnevezésű pályázatra, hogy az a döntés született: a legjobb munkákat másoknak is látniuk kell. A BKK partner volt az ötletben, így került a tizenöt rajz a kerületi buszmegállókba. A képek mellett pár soros ajánlók is olvashatók, amiket maguk az alkotók, a gyerekek írtak, akik között nemcsak magyar, hanem Terézvárosban élő külföldi gyerekek is vannak. 

A rajzpályázat győztesének munkájából az önkormányzat valódi karácsonyfadíszt készített, ami a kerület Liszt Ferenc téri karácsonyfájára kerül fel. A rajzok egyébként az ünnepek végéig láthatók a megállókban.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Budapest

Visszatér az Uber Budapestre

A 2016-ban a taxisoknak köszönhetően kiebrudalt cég nemcsak visszatér a fővárosba, de a Főtaxival még össze is bútorozik. Legalábbis ez a szándékuk.

Szponzorált Budapest

Sosem volt még ilyen könnyű cipekedni! – Cargoszolgáltatással bővült a GreenGo-flotta

Ha költözködünk, vagy nagyobb cuccokat kell elvinnünk, akkor a hatalmas rakterű, elektromos GreenGo Cargóra mindig számíthatunk.

Neked ajánlott

A