Izgalmas színházi adaptáció készült minden idők egyik legkelendőbb könyvéből, 2024. február 14-én Budapestre érkezik a tánccal és akrobatikával teli előadás.

A kis herceg idén ünnepli első kiadásának 80. évfordulóját, a könyvből létrejött színházi adaptáció pedig a Broadway, Párizs és Sydney után jövő februárban Budapestre érkezik. A színházi látványosságokkal, tánccal és akrobatikával teli adaptációt a video mapping technológia teszi még különlegesebbé.

A kis herceg produkciót Anne Tournié rendező és koreográfus vezeti, a szöveget Chris Mouron társrendező írta, az eredeti zenét Terry Truck szerezte. A csapat további tagjai: Noellie Bordelet segédkoreográfus, Marie Jumelin videodizájner, Peggy Housset jelmeztervező, Stéphane Fritsch fénydizájner, Tristan Viscogliosi hangdizájner, Etienne Beaussart projekciódizájner, Carmen Arbues Miro fodrász- és sminkmester, valamint Aurélie Gandilhon kellékes.

A Broadway Entertainment Group produkciójának az Erkel Színház ad otthont, az előadást francia nyelven, magyar feliratozással láthatják a nézők február 14. és 18. között. Jegyek ezen a linken vásárolhatók, 5 év alatti gyerekek számára a belépés ingyenes.

(Borítókép: Wendell Teodoro)

Címkék