Befutott a Sziget Fesztivál szokásos karácsony előtti első bejelentése, benne több mint 30 fellépővel, akik 2024-ben már biztosan ott lesznek a Hajógyári-szigeten.

A friss névsorban olyan előadókat találunk többek között, mint Fred Again.., Sam Smith, Martin Garrix, StormzyLouis Tomlinson, Four Tet, Aurora, a Fontaines D.C., Becky Hill, a L'Impératrice, Richie Hawtin, Ellen Allien, a Yard Act és az Overmono. Az összes nevet egyben ide kattintva találjátok.

A bejelentéssel együtt a bérletértékesítés is újraindult, ebben újdonság, hogy a 2024-es, 30. Szigetre a 21 éven aluliak extra kedvezménnyel vásárolhatnak 6 napos bérletet, de emellett továbbra is elérhetők a diákbérletek is azoknak, akik még rendelkeznek érvényes diákigazolvánnyal, de már betöltötték 21. életévüket. A normál bérleteknél a 3 és 6 napos opciók közül lehet választani.

Nemrég megjelent a 2023-as Sziget aftermovie-ja is, amit ide kattintva nézhettek meg, míg a We Love Budapest kedvenc hangulatfotóiban ezen a linken merülhettek el.

Címkék