Már több, mint harmincezer letöltője van az ÉnBudapestem applikációnak, amellyel rengeteget spórolhatunk, és a legújabb budapesti hírekről sem maradunk le. Továbbra is érdemes regisztrálni, ugyanis a november 24-én induló belvárosi téli élményparkba is hasznos kedvezmény vár!

Az ÉnBudapestem applikációval többek között 10%-kal olcsóbban mehetünk a Katona József Színházba és az Örkény István Színházba, fejenként 10 darab 20%-os kedvezmény vár a fővárosi mozikban. Spórolhatunk, ha meghallgatnánk a Danubia zenekart, és még a Fővárosi Állat- és Növénykert felnőtt belépőjegyéhez is kedvezményesen juthatunk hozzá. Ha a téli hidegben falatoznánk egy jót, betérhetünk a Madhouse Budapest Bistro & Craft Beer Barba vagy a Molnár’s Kürtőskalács Kávézóba, az app felhasználói 20%-os kedvezményt kapnak a fogyasztás végösszegéből.

Könyvet ajándékoznánk szeretteinknek? Az applikációval ezt is kedvezményesen tehetjük meg! Az Open Books kiadó jóvoltából a webáruházukban 30%-kal olcsóbban vásárolhatunk, ha az appon elérhető kuponkódot használjuk.

Az appal kedvezményesen fedezhetjük fel a Star Wars univerzumot! A megújult Travelling Galaxy kiállítás, Magyarország egyetlen Star Wars tárlata, amit az ÉnBudapestem app regisztrált felhasználói már 10% engedménnyel látogathatnak.

A télbe is belekorizhatunk az applikációval és a szezonális élményekről sem maradunk le. November 24-én megnyílt a Városháza Téli Élménypark és Karácsonyi vásár. Az applikációval 15%-kal olcsóbban válthatunk jegyet a Városháza parkban felállított, jégfolyosóval bővített korcsolyapályára.

Budapest számtalan remek programot tartogat a téli időszakra is. Kihagyhatatlan például egy jó fürdőzés a meleg termál-és élményfürdők valamelyikében, de a változatos wellnessfunkciók, szaunavilágok, sószobák is hozzájárulnak a teljes kikapcsolódáshoz és ellazuláshoz. Ehhez is érdemes letöltenünk az ÉnBudapestem applikációt, valamennyi fővárosi fürdőbe 20% kedvezménnyel mehetünk. 

Letöltés után ne felejtsünk el regisztrálni, hogy a kedvezmények elérhetőek legyenek! Érdemes figyelni az appot a hamarosan elérhető ajándékötletekért! Töltsd le innen most!  

Címkék