Keresés EN

Szabadidő

Már 50 centi hó van a Normafán

Bár a város nagy részén csak itt-ott maradt meg szépen az elmúlt napokban hullott hó, a Normafán és a budai hegyek más részein igazi téli csodavilágba csöppenhetünk.

Főként az utóbbi 24 óra csapadékának köszönhetően már 50 centiméternyi friss hó gyűlt össze Budapest alighanem legnépszerűbb kirándulóhelyén, a Normafán és környékén. A Normafa Park tájékoztatása szerint biztonságos a látogatás, azonban mindenki számára javasolják a megfelelő öltözéket, illetve hogy a parkot tömegközlekedéssel közelítse meg. Jó hír, hogy a hó síelésre és szánkózásra is alkalmas. 

Az aktuális helyzetről fotókat a Normafa Park alábbi Facebook-posztjában nézegethettek:

Szabadidő

Normafa

A budai hegyekben található Normafa a fővárosi kirándulók egyik kedvelt célpontja

(Borítókép: Hirling Bálint - We Love Budapest)

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Szabadidő

Vendégségben a Walter Rózsi-villában

A Walter Rózsi-villa egy híres operaénekesnő otthonaként, egykor nagyszabású fogadások és díszes összejövetelek impozáns helyszíne lehetett. Március 9-én, a primadonna egykori villájában ismét a vendéglátásé lesz a főszerep: az Onyx Alkotói Közösség tagjai a meghívottak három tematikus programra.

Kultúra Szabadidő

Essentia Artis 2024

Március 1. és május 7. között látogathatjuk az Essentia Artist, a Magyar Művészeti Akadémia 2023-ban végzett művészeti ösztöndíjasainak kiállítását és programsorozatát. Az esemény keretében az építészet, a film- és fotóművészet, az irodalom, az ipar- és tervezőművészet, a képzőművészet, a népművészet, a színház, a zene és a művészetelmélet területén tevékenykedő alkotók mutatkoznak be.

Szabadidő

Turistajelzések-kisokos – Mi mit jelent az erdőben

Egy kirándulás alkalmával, főleg szűz terepen, nem kis bonyodalomtól és bolyongástól menthet meg minket, ha tisztában vagyunk minden, fára festett jelzés jelentésével.

Neked ajánlott

A