Keresés EN

Shopping

Újra az Advent Bazilika lett Európa legjobb karácsonyi vására, immár 4. alkalommal

Negyedik alkalommal szavazták meg Európa legjobb karácsonyi vásárának a Szent István-bazilika előtt található forgatagot. Gratulálunk!

A European Best Destinations szavazásán minden évben voksolhatnak a látogatók kontinens legjobb adventi vásárára, és bár a mezőny igen erős, sorozatban negyedik alkalommal hozta el az első helyet az Advent BazilikaAz idei szavazáson több mint 590 000 voksot regisztráltak.

Európa legjobb vásárai között második helyezést ért el a craiovai, a harmadik pedig a francia Metz vására lett. A teljes listát ide kattintva olvashatjátok.

Az Advent Bazilika részletes programjáról, újdonságairól ebben a cikkünkben írtunk bővebben, ebben a fotógalériánkban pedig a hangulatból kaphattok bővebb ízelítőt. Ha további karácsonyi élményeket kerestek, alternatív adventi kalendáriumunkat és téli bakancslistánkat is ajánljuk figyelmetekbe.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

Fekete piac a Pikszisben

Még mielőtt beköszönt a sokunk által várva várt tavasz, a szemhunyorgató napsütéssel, a rengeteg összezavaró illattal és színnel, ünnepeljük még kicsit a szürkét, a sötétet, a feketét! Piaccá alakítják a Pikszis tereit és meghívnak 13 magyar designert és művészt a kedvencekből, akik a legsötétebb oldalukat és alkotásaikat mutatják meg nekünk. Az emeleten társasjátékozni lesz lehetőségünk, a falakon pedig az aktuális Off the Skin kiállítás erősíti a fekete vizuált.

Shopping

MFÖEK vásár & aukció

A Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát idén először egy izgalmas újdonsággal készül: az MFÖEK Tavaszi Fesztivál keretében több eseményt is terveznek, amelynek első felvonása az adománygyűjtéssel egybekötött vásár & aukció lesz, március 3-án. A szervezők egyedi pólókkal és felsőkkel, MFÖEK merch-ökkel készülnek, lesz helyszíni aukció Eke Angival és akusztikus koncert Saya Noéval.

Shopping

WAMP design vásár

Idén először március 10-én vehetünk részt a Néprajzi Múzeumban szervezett WAMP-on, ahol magyar tervezők mutatkoznak be saját tervezésű, kisszériás termékeikkel, legyen az ruha, ékszer, kiegészítő, lakberendezési tárgy, fotó vagy akár gasztronómiai finomság.

Shopping

Szobanövényvásár a Lumenben

A Pilea Projekt Rákóczi téri szobanövény- és lakáskiegészítő-boltja egy napra ismét a Lumenbe költözik. Erre az alkalomra, március 3-án 12 órától 18-ig, rengeteg szép szobanövénnyel készülnek a szervezők.

Neked ajánlott

A