Keresés EN

Látnivalók és kultúra

Összeállnak a budapesti múzeumok, jön a Múzeumok Karácsonya

December 16-án a Magyar Természettudományi Múzeumban szervezik meg a Múzeumok Karácsonyát, amelyen több budapesti múzeum kiállításaiból, foglalkozásaiból áll össze az egész napos program.

Izgalmas karácsonyi ismeretterjesztő és kézművesprogrammal, játékkal, korcsolyapályával, koncerttel és 17 kiállítással várja a látogatókat a Múzeumok Karácsonya, amelyet a Budapesti Történeti Múzeum, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, a Magyar Nemzeti Múzeum és az Országos Széchényi Könyvtár rendez közösen. A napot a Buborék együttes karácsonyi koncertje nyitja 10:30-kor, majd a különböző ismeretterjesztő előadások következnek.

Az egész napos programon lehet ünnepi képeslapot készíteni, feleleveníteni a boldog békeidők karácsonyait, egy 100 éves szaloncukorpapír-rojtozó kipróbálásával belemerülni a régi szaloncukor csomagolásának rejtelmeibe, továbbá többek között bemutatkozik az északi sarkkör élővilága, lesz korcsolyapálya és zenés-táncos jégdiszkó is. A további részletek ide kattintva érhetők el.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Neked ajánlott

A