Újbuda Önkormányzata és Budapest Főváros Önkormányzata közösen indította meg a Feneketlen-tavi park és környezetének megújulásához szükséges koncepcióterv kidolgozását. A környék lakóit is megkérdezik arról, milyen parkot használnának szívesen.

Újbuda Önkormányzata és Budapest Főváros Önkormányzata idén közösen kezdte meg a Feneketlen-tavi park és környezetének rövid és hosszú távú fejlesztését. A két önkormányzat együttműködésének köszönhetően a hosszú távú koncepcióterv kidolgozásával párhuzamosan több fejlesztés is megvalósulhat az érintett területen, így már a közeljövőben kisebb-nagyobb beavatkozások lesznek a Kosztolányi Dezső téren és a tó környékén. 

Hamarosan sor kerülhet a tó közelében található játszótér fejlesztésére, a hulladékgyűjtő edények cseréjére, közhasználatú illemhelyek telepítésére, a Villányi út felőli pihenőpark felújítására és a Kosztolányi Dezső téri vízjáték burkolatának felújítására is. A fejlesztéshez most a park felhasználóinak javaslatait, véleményét is várják. November 10-ig tölthetjük ki a projekttel kapcsolatos kérdőívet, online vagy nyomtatott formában, az Újbuda Galériában. A további észrevételeket pedig a feneketlento@ujbuda.hu e-mail-címre várják. 

Forrás: Újbuda Önkormányzata és Bardóczi Sándor Facebook-oldala

Címkék