Keresés EN

Szabadidő

A lakosság véleményét is kikérik, hogy milyen legyen a megújuló Feneketlen-tavi park

Újbuda Önkormányzata és Budapest Főváros Önkormányzata közösen indította meg a Feneketlen-tavi park és környezetének megújulásához szükséges koncepcióterv kidolgozását. A környék lakóit is megkérdezik arról, milyen parkot használnának szívesen.

Újbuda Önkormányzata és Budapest Főváros Önkormányzata idén közösen kezdte meg a Feneketlen-tavi park és környezetének rövid és hosszú távú fejlesztését. A két önkormányzat együttműködésének köszönhetően a hosszú távú koncepcióterv kidolgozásával párhuzamosan több fejlesztés is megvalósulhat az érintett területen, így már a közeljövőben kisebb-nagyobb beavatkozások lesznek a Kosztolányi Dezső téren és a tó környékén. 

Hamarosan sor kerülhet a tó közelében található játszótér fejlesztésére, a hulladékgyűjtő edények cseréjére, közhasználatú illemhelyek telepítésére, a Villányi út felőli pihenőpark felújítására és a Kosztolányi Dezső téri vízjáték burkolatának felújítására is. A fejlesztéshez most a park felhasználóinak javaslatait, véleményét is várják. November 10-ig tölthetjük ki a projekttel kapcsolatos kérdőívet, online vagy nyomtatott formában, az Újbuda Galériában. A további észrevételeket pedig a feneketlento@ujbuda.hu e-mail-címre várják. 

Forrás: Újbuda Önkormányzata és Bardóczi Sándor Facebook-oldala

Cimkék

Hasonló tartalmak

Télen is remek szórakozást nyújt a Budapest Bejáró

?>

Ha szeretsz sétálni és rajongsz az érdekes történetekért, a Budapest Bejáró ingyenes programját éppen neked találták ki!

Korizz és olvass az ünnepek alatt az ÉnBudapestem applikációval!

?>

Az ÉnBudapestem applikációval rengeteget spórolhatunk és a legújabb budapesti hírekről sem maradunk le.

Jobb, ha ezen a hétvégén nem tervezünk kirándulást a Pilisbe

?>

Az elmúlt napok havazása veszélyhelyzetet teremtett a Pilisi Parkerdő területein.

Már 50 centi hó van a Normafán

?>

A Normafán és a budai hegyek más részein igazi téli csodavilágba csöppenhetünk.

Neked ajánlott

A