Elkészült a 2023-as Sziget Fesztivál 6 napját összefoglaló aftermovie, október 26–28. között pedig újabb bérletakciót indítanak a szervezők.

Bő 7 percbe tömörítette ezúttal a Sziget videós csapata az idei fesztivál legemlékezetesebb élményeit és pillanatait, a legjobb koncertektől a legszórakoztatóbb cirkuszi előadásokig. A kisvideóban természetesen feltűnik Billie Eilish, Macklemore, a Florence and the Machine, Yungblud és Lorde is – a teljesség igénye nélkül.

„Idén sikerült egy nagyot lépve, a vendégélmény fokozásával újraértelmezni a Sziget életérzést úgy, hogy a fesztivál sokszínű programkínálata is formálódott a hazai és egyre bővülő nemzetközi közönség igényeihez” – összegezte Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a 2023-as Szigetet. A főszervező elárulta, hogy már az első Super Early Bird alkalmával, a fesztivált követő 48 órás jegyidőszakban is óriási volt az érdeklődés a jövő évi Szigetre, több mint kétszer annyi bérletet váltottak már meg, mint a 2022-es Sziget hasonló időszakában. „Az idei Szigettel egy új időszámítás indult a fesztivál történetében, nagy újításokkal minden téren, és a mostani fokozott várakozás ezt látszik visszaigazolni” – mondta Kádár. „Soha nem volt még ilyen korán ekkora érdeklődés a Szigetre” – tette hozzá a főszervező.

2024-ben már a 30. Sziget Fesztivált rendezik, amelyre október 26. és 28. között, újabb 48 órás akció keretén belül lehet ismét bérletet venni, melyhez egy Szitizen Prime ajándékcsomag is jár. A normál 6 napos bérlet az akció ideje alatt 104 900 Ft-ba, a VIP 190 900 Ft-ba, a 21 éven aluliaknak szóló 21&Under bérlet pedig 81 900 Ft-ba kerül majd. Minderről további részleteket a Sziget weboldalán találtok. A sima diákbérletek, melyeket 21 éven felüli tanulók is megvehetnek, ugyancsak 81 900 Ft-ba kerülnek, erről további infók itt.

Forrás: Sziget Fesztivál 

Címkék