Keresés EN

Éjszakai élet

Befutott az idei Sziget-aftermovie, már készülhetünk a 30. kiadásra

Elkészült a 2023-as Sziget Fesztivál 6 napját összefoglaló aftermovie, október 26–28. között pedig újabb bérletakciót indítanak a szervezők.

Bő 7 percbe tömörítette ezúttal a Sziget videós csapata az idei fesztivál legemlékezetesebb élményeit és pillanatait, a legjobb koncertektől a legszórakoztatóbb cirkuszi előadásokig. A kisvideóban természetesen feltűnik Billie Eilish, Macklemore, a Florence and the Machine, Yungblud és Lorde is – a teljesség igénye nélkül.

„Idén sikerült egy nagyot lépve, a vendégélmény fokozásával újraértelmezni a Sziget életérzést úgy, hogy a fesztivál sokszínű programkínálata is formálódott a hazai és egyre bővülő nemzetközi közönség igényeihez” – összegezte Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a 2023-as Szigetet. A főszervező elárulta, hogy már az első Super Early Bird alkalmával, a fesztivált követő 48 órás jegyidőszakban is óriási volt az érdeklődés a jövő évi Szigetre, több mint kétszer annyi bérletet váltottak már meg, mint a 2022-es Sziget hasonló időszakában. „Az idei Szigettel egy új időszámítás indult a fesztivál történetében, nagy újításokkal minden téren, és a mostani fokozott várakozás ezt látszik visszaigazolni” – mondta Kádár. „Soha nem volt még ilyen korán ekkora érdeklődés a Szigetre” – tette hozzá a főszervező.

2024-ben már a 30. Sziget Fesztivált rendezik, amelyre október 26. és 28. között, újabb 48 órás akció keretén belül lehet ismét bérletet venni, melyhez egy Szitizen Prime ajándékcsomag is jár. A normál 6 napos bérlet az akció ideje alatt 104 900 Ft-ba, a VIP 190 900 Ft-ba, a 21 éven aluliaknak szóló 21&Under bérlet pedig 81 900 Ft-ba kerül majd. Minderről további részleteket a Sziget weboldalán találtok. A sima diákbérletek, melyeket 21 éven felüli tanulók is megvehetnek, ugyancsak 81 900 Ft-ba kerülnek, erről további infók itt.

Forrás: Sziget Fesztivál 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Ezek voltak Budapest legnagyobb karácsonyi látványosságai az elmúlt 200 évben

?>

A karácsony az év egyik legkülönlegesebb időszaka, így volt ez már 200 évvel ezelőtt is.

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros

?>

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros: tó, patak, rengeteg zöldfelület és lakóházak.

A hedonizmus titkos receptje – Indítsd pezsgős reggelivel a napot!

?>

Nincs jobb napkezdés, mint egy hosszú, pezsgős reggeli, amit szép környezetben, barátokkal vagy akár egyedül, magunkat megajándékozva tölthetünk.

A Mikulás után a Jégkirálynő is Budapestre érkezett

?>

A Cinema Mysticában, Budapest első digitális művészeti kiállítóhelyén 8 új installációval köszöntött be a tél.

Neked ajánlott

A