A 150 éves fővárosban 2023. november 17-én 150 forintért lehet majd bejutni minden fürdőbe – de csak amíg a készlet tart.

FRISSÍTÉS: Ha valaki lemaradt volna a 150 forintos jegyekről, fontos információ, hogy egyes fürdőkben még csak az elővásárlási jegyek fogytak el, november 4-én nyílik meg a klasszikus értékesítés.

A jegyeket online lehet megvásárolni november 3-tól, ennek feltétele, hogy a vásárló budapesti lakcímkártyával (akár ideiglenessel is) kell, hogy rendelkezzen, mert a jegyek névre szólnak majd.

A történelmi fürdőkbe egy személy 2 db jegyet vehet (a másik embernek is budapesti lakcímkártyával kell rendelkeznie), a többi fürdőbe személyenként 4 db jegyet engedélyez majd a rendszer (itt is minden jegy lakcímkártyához kötött és névre szóló lesz).

A fürdők aznap egységes nyitvatartással működnek: a délelőtti fürdőbelépők 7.00 – 12.00 óra, a délutáni fürdőbelépők 14.00-19.00 óra közötti időszakra vehetők igénybe. 12.00 és 14.00 óra között a fürdők a takarítás és a medencék tisztítása idejére szünetet tartanak. Fontos tudni, hogy a jegyek csak a fürdők maximális kapacitásáig biztosítják a látogatást. Ez az összes budapesti fürdővel, délelőtti és délutáni szekciókkal számolva összesen 12 ezer jegy, ezen felül nem is fognak jegyeket értékesíteni (ez a szám például a Széchenyi fürdőnél 1840 fő/nap) – olvasható a Fővárosi Önkormányzat közleményében.

Címkék