Keresés EN

Ez is érdekelheti

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Éjszakai élet

Pici Bar & Nighttaqueria

A Pici bár egy olyan „törzshely” a VIII. kerületben, ahova betérve azonnal otthon érezzük magunkat: parányi méretű, mégis hangulatos, és olyan érzés, mintha csak a haverunkhoz ugrottunk volna fel.

Éjszakai élet Hírek

Hamarosan indul a Budapest Cocktail Week – Kedvezményes italkülönlegességekkel várnak a legjobb bárok

A tavalyi siker után idén szeptember 13. és 23. között újra megrendezik a Budapest Cocktail Weeket. Az esemény keretében a koktélozás szerelmesei Budapest legjobb bárjaiban kedvezményesen próbálhatnak ki egy-egy italkülönlegességet – és részesei lehetnek egy különleges művészeti kollaborációnak is.

2023-ban különleges művészeti együttműködéssel is készülnek az eseményre. 11 bár vesz részt a Budapest Cocktail Week X ART kollaborációban, amelynek lényege, hogy a helyszínek egy-egy kortárs, magyar művésszel közösen álmodnak meg egy-egy koktélt. Az akcióban részt vesz a  Barside Budapest, a Black Swan Lab, a BESTIA, a Bombay Budapest, a FÉLIX Kitchen&Bar, a Hudson Budapest, a La Fabbrica, a LEO Bistro&Rooftop Bar, a MÚZSA, a TOKIO és a Tom George Osteria. Hozzájuk a következő művészek csatlakoznak: Ábel Tamás üvegművész, Bognár Bogi fotóművész, Bredács Vanda formatervező, Daubner Anna divattervező, Kovács Gabriella festőművész, Nagy Vivien tartalomkészítő, Ruttner Tamara designer, Ruzicska Tünde keramikus, Szabó Ádám Csaba szobrászművész, Vályogos Balázs képregénytervező, Zboznovits Lilla ékszertervező.

A koktélok koncepciójának témája a nemrég átadott Lánchíd, valamint Pest, Buda és Óbuda egyesítésének 150. évfordulója. 

A koktélok koncepciójának témája a nemrég átadott Lánchíd, valamint Pest, Buda és Óbuda egyesítésének 150. évfordulója. 

A művészeti kollaborációban résztvevő helyek mellett további 18 bár készül egy-egy kreatív koktéllal az esemény idejére. A Budapest Cocktail Weeken fogyasztó vendégek megszavazhatják a Budapestet legjobban kifejező italt, amellyel az adott bár és koktél elnyeri a 2023-es év Budapest Cocktail Week vándordíját, valamint egy utazást az októberi London Cocktail Weekre.

További infók itt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Sem sárkányok, sem koboldok nem lakják, csak télen a denevérek – A Szopláki-ördöglyuk

A misztikus nevű, különleges barlangrendszer egy sziklafal tövében nyílik, a Pilisszentkeresztről a Két-bükkfa-nyereg felé vezető turistaút mellett.

Szabadidő

10 izgalmas márciusi program 1500 forint alatt

Rémlénykongresszus, élő hangoskönyv vagy szervezett séta – az a közös ezekben a programokban, hogy nem kell a zsebünk mélyére nyúlni a jegyárakért, mindegyik belefér egy maximum 1500 forintos keretbe!

Neked ajánlott

A