Ősztől Budapesten forgatják Pablo Larraín legújabb, Maria című filmjét, melyben Angelina Jolie alakítja az ikonikus operaénekesnőt, Maria Callast.

Angelina Jolie nem az első alkalommal forgat majd Magyarországon, azonban 13 évvel ezelőtt még a kamera másik oldalán, direktorként és forgatókönyvíróként dolgozott A vér és méz földjén című háborús drámán. A Budapest Reporter értesülései szerint a budapesti forgatás október és december között zajlik majd.

A chilei rendező, Pablo Larraín korábban olyan, a XX. században meghatározó szerepet játszó nőkről készített már filmeket, mint Diana hercegné (Spencer), valamint Jackie Kennedy (Jackie), Maria Callas őket követi a sorban. A Maria a görög származású amerikai művésznő utolsó, Párizsban töltött éveinek eseményeit dolgozza fel, a karaktere minél hitelesebb megformálásán Jolie és Larraín szorosan együttműködve dolgoznak.

Mi már most nagyon várjuk a végeredményt, októbertől pedig érdemes lesz nyitott szemmel járni Budapest utcáin, hátha összefutunk az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznővel!

Címkék