Keresés EN

Látnivalók és kultúra

Ezúttal a Dűne előzménysorozatának színészével szelfizett egy olvasónk az Aulich utcában

Egy kedves olvasónk futott össze a Dűne előzménysorozatának forgatása miatt Budapesten tartózkodó Mark Stronggal, aki Javicco Corrino császárt alakítja majd a Dune: The Sisterhoodban.

Nemrég a Deadline írt róla, hogy a hollywoodi sztrájk ellenére is folytatódik a Dune: The Sisterhood forgatása Budapesten, ami a filmek eseményei előtt 1000 évvel játszódik majd. A Max (korábban HBO Max) sorozatában Mark Strong is jelentős szerepet kapott, olyan nevek mellett, mint Olivia WilliamsEmily Watson vagy Travis Fimmel.

Nem meglepő tehát, hogy a sorozat színészeivel össze lehet futni mostanában a fővárosi utcákon, olvasónk az V. kerületi Aulich utcában kapta el egy közös szelfire a többek között a Kingsmanből és a Spílerből is ismert angol színészt. Ezúton is köszönjük a fotót!

Az elmúlt hetekben tényleg szinte szó szerint egymásnak adják a kilincset a neves színészek Budapesten, legutóbb Eddie Redmayne kávézott az Espresso Embassyben, Johnny Depp a Gellért Szállóban forgatott kisfilmet, Mads Mikkelsen egy belvárosi reggelizőben bukkant fel, korábban pedig Benedict Cumberbatch az Operaház előadásán járt, míg Adrien Brody a Rosenstein Vendéglőben ünnepelte születésnapját.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Neked ajánlott

A