Keresés EN

Ez is érdekelheti

Shopping Hírek

Márciusban PetSa bolhapiac néven nyit újra az egykori PeCsa bolhapiac

Március 16-án Ferencvárosban, a Soroksári úton nyit újra a piaclegenda, ami hétről hétre várja majd a budapestieket.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

Shopping Hírek

Prosecturás pólót vett magának a Guns N' Roses dobosa az Üllői úti Gihádában

1992 és 2006 után koncertezik ismét Budapesten a Guns N' Roses július 19-én, azaz ma este, a zenekar tagjai pedig már hétfőn megérkeztek Budapestre, és nagyon úgy fest, hogy nem csak a szállodában múlatják az időt.

Rajongói fotókra hivatkozva írta meg a Lángoló, hogy már hétfőn a magyar fővárosba érkezett a Guns N' Roses, a Vörösmarty tér környékén Axl Rose és Duff McKagan is felbukkant, tegnap pedig az RTL szúrta ki, hogy a dobos, Frank Ferrer vásárolt az Üllői úti vintage és second hand boltban, a Gihádában.

A 2006 óta az együttesben doboló Ferrer választása a Prosectura punkzenakar pólójára esett, melynek énekese, Imre Norbert egyébként a Gihádában dolgozik. Érdekesség, hogy a szekszárdi csapat mindössze 4 évvel a Guns N' Roses után, 1989-ben alakult, így már ők is több mint három évtizede vannak a pályán.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

Márciusi kiskertpiac

Múlik a tél, kezdetét veszi a tavasz, és a Kiskertpiac beköltözik a belvárosba, az Anker közbe. Március 10-én, vasárnap virágok, növények, termelők és dizájn kiállítók termékeivel, a csupa növényes MADHOUSE igazán kizöldül majd, és ha arra járnánk, biztosan nem távozunk üres kézzel.

Shopping

Women's Day Pop-up

Nők napja alkalmából a Berberben három női vállalkozót hívtak meg, egy laza szombati pop-up vásárra. A szokásos szőnyegdózis mellett csodás kerámiák, ékszerek, etikusan készült ruhák és kiegészítők közül válogathatunk március 9-én, a DE_Ceramics, Kafi Folk és Málna Jewellery jóvoltából.

Shopping

Nőnapi tulipánvásár a Normafán

Március 8. és 10. között virágba borul a Normafa Síház Étterem, és a tavasz hírnökével, tulipánnal telik meg a helyiség nőnap alkalmából. Lesznek 10 és 20 szálból álló csokrok, a hétvége zárásaként pedig vasárnap egy tavaszköszöntő brunchra kerül sor.

Shopping

NOS Nőnapi garázsvásár

Ismét kinyitják a NOS csodagarázsát március 8. és 10. között, a Hunyadi János utca 22. szám alatt. Kincsek között válogathatunk, és a tematika természetesen nőnapi lesz, ami csomó csajos cuccot jelent, és persze a szokásos, széles választékot.

Neked ajánlott

A