Keresés EN

shopping

Prosecturás pólót vett magának a Guns N' Roses dobosa az Üllői úti Gihádában

1992 és 2006 után koncertezik ismét Budapesten a Guns N' Roses július 19-én, azaz ma este, a zenekar tagjai pedig már hétfőn megérkeztek Budapestre, és nagyon úgy fest, hogy nem csak a szállodában múlatják az időt.

Rajongói fotókra hivatkozva írta meg a Lángoló, hogy már hétfőn a magyar fővárosba érkezett a Guns N' Roses, a Vörösmarty tér környékén Axl Rose és Duff McKagan is felbukkant, tegnap pedig az RTL szúrta ki, hogy a dobos, Frank Ferrer vásárolt az Üllői úti vintage és second hand boltban, a Gihádában.

A 2006 óta az együttesben doboló Ferrer választása a Prosectura punkzenakar pólójára esett, melynek énekese, Imre Norbert egyébként a Gihádában dolgozik. Érdekesség, hogy a szekszárdi csapat mindössze 4 évvel a Guns N' Roses után, 1989-ben alakult, így már ők is több mint három évtizede vannak a pályán.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

Új kulináris zarándokhely a MOM Parkban – Megnyitott a Bocca Gourmet Stories

?>

200 négyzetméteres gourmet-üzlet nyitott a MOM Parkban a hazai és a nemzetközi delik legjavával – megnéztük a Bocca Gourmet Storiest.

Sapkát, sálat, balaclavát! – Bohém, egyedi tervezésű kiegészítők a téli depi ellen

?>

Vészeljétek át a telet bohém és stílusos sálban, sapiban, balaclavában vagy puffer kendőben – 14 tervezőt vadásztunk össze nektek!

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Neked ajánlott

A