Keresés EN

Ez is érdekelheti

Szabadidő

Sem sárkányok, sem koboldok nem lakják, csak télen a denevérek – A Szopláki-ördöglyuk

A misztikus nevű, különleges barlangrendszer egy sziklafal tövében nyílik, a Pilisszentkeresztről a Két-bükkfa-nyereg felé vezető turistaút mellett.

Szabadidő

10 izgalmas márciusi program 1500 forint alatt

Az a közös ezekben a márciusi programokban, hogy nem kell a zsebünk mélyére nyúlni a jegyárakért, mindegyik belefér egy maximum 1500 forintos keretbe!

Szabadidő

Itt mozizhatsz augusztusban a szabad ég alatt, családdal, barátokkal és kutyával

Jó hírünk van a szabadtéri mozizás szerelmeseinek, ugyanis a B32 Galéria és Kultúrtér idén augusztusban három különböző helyszínen is szervez filmvetítéseket kellemes hangulatban Újbudán. Törőcsik Mari rajongói három estén át csodálhatják a művésznő tehetségét, vászonra kerülnek olyan közönségkedvencek is, mint a Mamma Mia! vagy a Grease, és más, az elmúlt években készült magyar filmek mellett az Oscar-díjra jelölt Testről és lélekrőlt is megnézhetjük, még mielőtt beköszönt az ősz.

Törőcsik Mari Filmestek

Idén áprilisban avatták fel a Törőcsik Mariról elnevezett kellemes, zöld parkot a Feneketlen-tónál. Ennek örömére – és a művésznő iránti tisztelet jeleként – a B32 Galéria és Kultúrtér és a kerületi önkormányzat közös erővel szervez filmvetítéseket három alkalommal is a legendás színésznővel készült filmekből az Új Budai Parkszínpadon. A filmvetítések ingyenesek.

Műsor:

2023. augusztus 8. 20:30: Kölyök
2023. augusztus 15. 20:30: Szerelem
2023 augusztus 29. 20:30: Aurora Borealis

Mozi a Bikás parkban

Bikás parkban egy hatalmas vászon, az előtte elterülő zöld területen pedig plédek, párnák és piknikszékek várják azokat a nézőket, akik egy kellemes nyári estét kultikus, romantikus, zenés/táncos filmekkel dobnának fel. A filmvetítések ingyenesek.

Műsor:

2023. augusztus 4. 20:30: Mamma Mia!
2023. augusztus 11. 20:30: Grease
2023. augusztus 18. 20:30: Billy Elliot

Az augusztus 18-i vetítésen várható még ország tortája és újkenyér kóstoló, és egy pop-up koncert is a Budapest Jazz Orchestra jóvoltából.  

B32 Parkmozi

A B32 Parkmoziban az esti nyüzsgő város forgatagában élvezhetjük az elmúlt évek népszerű magyar filmjeit. Annak érdekében, hogy tényleg átadhassuk magunkat a hangulatnak, az érintett utcaszakaszt lezárják, és infrafülesek biztosítják majd, hogy a közelben közlekedő villamos csillingelése vagy a teraszról kiszűrődő zajok se zavarják semmiben a filmnézőket. A belépő itt 1800 Ft, de ezért az összegért popcornt is kapunk, és a fülesek is rendelkezésünkre állnak.

Műsor:

2023. augusztus 9. 21:00: Drakulics Elvtárs
2023. augusztus 16. 21:00: Testről és lélekről
2023. augusztus 23. 21:00: Utóélet 
2023. augusztus 30. 21:00: Zanox – Kockázatok és mellékhatások

További részletekért és jegyekért a B32 Galéria és Kultúrtér oldalát érdemes követni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Kiscelli To Go – Lajta Béla 150

A Kiscelli Múzeum négyalkalmas városi sétasorozat negyedik, egyben utolsó megállója a Rákóczi út és a Vas utca Lajta Béla által tervezett épületei: az egykori Budapest-Erzsébetvárosi Bank Székháza, ma a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Vasedény épülete valamint a Vas utcai egykori Főváros VIII. kerületi felső kereskedelmi iskola, ma Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Széchenyi István Kereskedelmi Technikum épülete.

Szabadidő

A Buitenzorg-lak kertje nyomában

Március 8-án egy különleges sétán zarándokolhatjuk végig a kertben látható, szuvenírként hazahozott vagy utólag megrendelt keleti műtárgyakat, megismerve az Ázsiában őshonos növényeket, a kínai és japánkerti elemeket.

Szabadidő

Így cicáztunk régen Budapesten – Kedvenc képeink a Fortepanról

Legyen szó aranyos házi cicusokról, a macskakiállítás szépségeiről vagy éppen metrón utazó cicákról, a Fortepan bővelkedik a jobbnál jobb képekben.

Neked ajánlott

A