Keresés EN

Éjszakai élet Hírek

Már koncertekre is járhatunk a Kertembe

Rengetegszer megírtuk már, mennyire bírjuk a Kertemet, most pedig még jobban a szívünkbe zártuk őket, ugyanis már nemcsak a kedvenc Balkán burgerünk és a laza ücsörgés miatt térhetünk be hozzájuk, hanem koncertekért is.

Nem titkoljuk, hogy a Kertem az egyik kedvenc nyári teraszos helyünk, ami bár idén egy kicsit Kőbánya határa felé vándorolt, még így is ugyanazt a hangulatot hozza, amit évek óta megszoktunk tőle. Viszont aminek különösen örülünk, hogy már nemcsak a fröccs, a Balkán burger és a szuper grillételek meg persze a külvilág megszűnése miatt érdemes kimenni hozzájuk, hanem mert a fényfüzérekkel teli helyen már koncertek is vannak. A jegyárak az előadóktól függnek, nagyjából 3000 és 5000 Ft között mozognak, de lesz Lovasi, iamyank, Áron András, Zuboly és Dé:Nash is. Érdemes az események között böngészni és a nyári esteket a Kertemben tölteni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping Hírek

Márciusban PetSa bolhapiac néven nyit újra az egykori PeCsa bolhapiac

Március 16-án Ferencvárosban, a Soroksári úton nyit újra a piaclegenda, ami hétről hétre várja majd a budapestieket.

Látnivalók és kultúra Hírek

Ingyenes és nyitott művészettörténeti előadássorozat indul az ELTE-n és a Képzőművészeti Egyetemen

Miután érthetetlen módon törölték a Nemzeti Alaptantervből a művészettörténetet, a két egyetem igyekszik pótolni azt a középiskolások számára, de az előadásokat persze bárki más is látogathatja.

Neked ajánlott

A