A Julius Meinl 2023. május 15-én ismét elindította a „Mondj köszönetet egy kávéval”, angol eredeti nevén „SAY THANK YOU” kampányát.

A projekt alapgondolatát a mindennapi élet ihlette, miszerint látszólag apró gesztusok és olyan hétköznapi pillanatok, mint például egy közös kávézás szeretteinkkel, munkatársainkkal milyen nagy hatást gyakorolhat a résztvevőkre, mennyire fontos időt szakítani a másikra, hogy az egymás iránt való elismerésünket személyesen kifejezhessük. A Julius Meinl kutatása azt is megállapította, hogy gyakran csak egy apró gesztusra van szükség ahhoz, hogy megmutassuk valakinek, hogy törődünk vele. A hétköznapi pillanatok, mint például egy kávézás egy számunkra kedves emberrel, teszik olykor a legmélyebb és legpozitívabb hatást a napunkra.

Miről szól a „mondj köszönetet” kampány?

A tavalyi nagy sikerű kezdeményezés több mint 250 000 „köszönetet” inspirált a világ több mint 20 országában. A Julius Meinl 2023. május 15. és május 31. között, minden egyes megvásárolt kávé mellé ajándékoz egy 1+1 kupont, amelyet a vásárló annak a személynek adhat, akinek a köszönetét szeretné kifejezni. Így a következő kávét már együtt fogyaszthatják el a kupont kiállító helyszínen június 30- ig. A programban részt vevő üzletekben rendelt minden csésze után a kávékedvelők egy utalványt kapnak, amellyel köszönetet mondhatnak valakinek egy ajándék Julius Meinl kávéval.

A résztvevő üzletek listáját itt találjátok

Címkék